Onze partners

bookitWare, is de software waarmee je een modern taxi- bedrijf runt. Het is enorm gebruiksvriendelijk, geeft je de mogelijkheid om je boekhouding en klantenbestand eenvoudig bij te houden. Ook voor het naleven van de taxi-wetgeving sinds 2020, staat bookitWare gekoppeld aan Chiron waarin alle ritten verplicht komen te staan. Wat je vroeger deed met Exel en andere toepassingen, zit nu allemaal in deze software. Welke op dit moment de beste op de markt is in zijn soort. 

 

bookitWare

Mortelstraat, 3150 Tildonk

Telefoonnummer: +32 479 83 92 14

E-mailadres: info@bookitware.com

BTW- nummer: BE0841703147

Verzekeren bij Wasur betekent veiligstellen wat belangrijk is en waarborgen voorzien voor moeilijke periodes. Sinds 1980 zien we dát bij Wasur als onze taak. Bijna veertig jaar ervaring en expertise zetten we graag in voor u, bij elke mijlpaal in uw leven, bij elke fase van uw ondernemerschap.

Hoe? We denken met u mee, staan persoonlijk te uwer beschikking en in begrijpelijke taal zoeken we samen de beste, meest voordelige verzekeringsoplossing.

Schadegeval? We zorgen voor een vlotte afhandeling van de opgelopen schade, zonder stress.

Hebt u vragen of wil u direct een verzekering afsluiten? Tijdens onze kantooruren kan u gewoon even binnenspringen zonder afspraak of ons telefonisch contacteren. Buiten onze kantooruren helpen we u ook graag verder, na afspraak.

 

Wasur verzekeringen

Dorpsstraat 28

9130 Kieldrecht

Telefoonnummer: +3237732222

E-mailadres: kantoor.wasu@verz.kbc.be

Bij 40 Love zit je goed als je een basic website wilt. Wij bouwen websites aan een zachte prijs voor veelal lokale ondernemers. Dus ben je een starter? Wil je een eigen website? Neem gerust contact met ons op. En dan gaan met met u na, wat uw wensen zijn en wat we voor u kunnen betekenen.

 

40 Love Media

Damstraat 159

9180 Moerbeke- Waas

Rijd slimmer, rij hybrides!

 

Ontdek de voordelen van Toyota en Lexus hybrides bij Garage Pieters in Stekene.

 

Zuinig en krachtig

Hybride voertuigen combineren een benzinemotor met een elektromotor, waardoor u minder brandstof verbruikt en lagere CO2-uitstoot heeft. Tegelijkertijd geniet u van krachtige prestaties en een soepele rijervaring.

 

Toyota en Lexus: pioniers in hybridetechnologie

Al meer dan 20 jaar is Toyota de wereldleider in hybridetechnologie. Met een ruime keuze aan modellen in diverse segmenten, is er voor elk wat wils. Ook Lexus biedt een exclusieve reeks hybride wagens met een luxueuze uitstraling en geavanceerde technologieën.

 

Ontdek de voordelen van hybrides bij Garage Pieters:

  • Laag brandstofverbruik
  • Lage CO2-uitstoot
  • Krachtige prestaties
  • Soepele rijervaring
  • Uitgebreide garantie
  • Interessante fiscale voordelen

 

Kom langs voor een testrit!

Ervaar zelf de voordelen van hybridetechnologie. Maak een afspraak voor een testrit bij Garage Pieters in Stekene.

 

Garage Pieters

Uw partner in autoruiten, blinderen & maatwerk

 

Autoglass Service is in 2000 opgericht door Francis Mets die reeds een jarenlange ervaring in de branche had. 

 

Hij besloot zijn professionele activiteiten met een uitgebreide kennis en een groot klantenbestand op zelfstandige basis voort te zetten. Belangrijk zijn de persoonlijke serviceflexibiliteit, uitstekende afwerking en een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. 

 

Als u dat wenst, komen wij bij u aan huis of naar uw bedrijf om uw ruit te vervangen. We doen dat snel en flexibel en garanderen perfecte kwaliteit en een zuivere afwerking.

 

Wij werken voor het vervangen van autoruiten uitsluitend met producten van topkwaliteit zoals Pilkington, toonaangevende marktleider in de branche. Pilkington is de voornaamste directe leverancier van autoruiten of autoglas voor veel gerenommeerde automerken.

 

Wanneer u bij ons komt, kunt u bij een kop koffie op uw wagen wachten of een vervangwagen of gratis fiets ter beschikking krijgen voor de duur van het werk.

 

U kunt bij ons ook terecht voor het vervangen van ruiten in uw kranen, machines, na-inbouw, industrie, landbouwmachines, heavy duty, specials, scheepvaart, you name it...